new elite ambitions


Gossip Girl FRPG
 
HomeCalendarGalleryGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Staff
Blair

Serena
Chat
Credit
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (9 fő) Csüt. Aug. 23, 2012 1:50 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Cannon karakterek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Admin
Admin
avatar


♦ Kor ♦ : 28
♦ Tartózkodási hely ♦ : New York City, Manhattan
Hozzászólások száma : 40 Csatlakozott : 2012. Aug. 12.

TémanyitásTárgy: Cannon karakterek   Kedd Aug. 14, 2012 2:33 am
Cannon karakterek

... a sorozatból...

Serena Van Der Woodsen
elit - - 23 - - She was in rehab
Teljes név: Serena Celia van der Woodsen
Születési év, hely: Manhattan, New York City, 1991. június 29.
Miután Serena világa összeomlott, s vonatra szállt egy kis kokainnal a zsebében, nem is sejtette, hogy milyen messzire sodródik majd régi életétől. Másfél év telt el, mikor Lily úgy döntött, véget vet lánya züllésének, s felkutatta őt, majd azon nyomban be is dugta az Ostroff központba, ahol néhány éve vendégeskedett.
Fél évet töltött ott Serena, mire teljesen kitisztult, ám akkor sem volt magányos, hiszen volt egy állandó látogatója, egy bizonyos Nath Archibald nevű fiatalember, aki heti rendszerességgel nézett rá barátjára. Talán ez idő alatt történt valami köztük, hisz Serena most négy hónapos terhes, s ezt még senkinek nem mondta el. És ki az apa? Azt hiszem, nem kell nagyon messzire menni, hogy megtaláljuk a választ.
play-by: blake lively
Serena Van Der Woodsen


blaire waldorf
elite - - 24 - - The bitch is back
Teljes név: Blair Cornelia Waldorf
Születési idő, hely: Manhattan, New York City, 1990. november 12.
Végülis sem Dan, sem Chuck nem volt képes kiszabadítani őt Louis Grimaldival való házasságából, így Blair kénytelen volt beletörődni, hogy álma, mely most rémálommá vált mégis csak beteljesedik. Hercegnő lett egy férj oldalán, aki teljesen elhidegült tőle. Így hát, cirka egy éve Blair viszonyt kezdett régi szerelmével, Chuck-kal. Mindeközben nem felejtette el Dan-t sem, akivel inkább csak baráti viszonyt ápol, hiszen sosem szűnt meg szeretni a Bass örököst. Most Louis, valami oknál fogva, Blair-rel az oldalán vissza tért New Yorkba, így a ex-méhkirálynő zöld utat kapott a rendszeresebb találkozókra Chuck-kal, ugyan is eddig mindig a fiú szállt repülőre, hogy meglátogassa szerelmét.
Hogy Louis miért döntött így, az talán záros határidőn belül kiderül, ahogy az is, mikor buknak le végre a szerelmesek.
play-by: leighton meester


Nate Archibald
elit - - 23 - - He’s a cheater
Teljes név: Nathaniel Fitzwilliam Archibald
Születési idő, hely: Manhattan, New York City, 1991. március 27.
Nate miután teljesen megszerezte magának a Spectort, már csak egy új, rangjához illő barátnőre vágyott. Meg is találta a Constance Billard méhkirálynőjét, Nathasa Campbelle-t, akivel eleinte csak titokban találkozgatott, majd egy éve nyilvánosságra is került a kapcsolatuk. Ez mind szép és jó, ám Nate másfelé kacsingatott, egészen pontosan az Ostroff központ egyik szobája felé, ahol Serena lakott az elvonó ideje alatt. Talán nem is egy alkalommal történt köztük nem épp baráti viszony, de most rá fog fázni, ugyanis a félrekacsintás vége az lett, hogy Serena titokban hordja ki Nate gyerekét a szíve alatt. Úgy érzem, hogy botrány készülődik.
play-by: chace crawford


chuck bass
elite - - 23 - - He’s the eternal love
Teljes név: Charles Bartholomew Bass
Születési idő, hely: Manhattan, New York City, 1991. január 19.
Chuck, nagybátyjával Jack-kel építgette örökségét, s immáron nem csak az Bass ágazat, Empire Hotel és a Victrola van a markában, de több teltházas bár és szórakozóhely is. Persze tudjuk, hogy a pénz nem boldogít, így hát Chuck egy évvel ezelőtt fogta magát, és felszállt magángépére, hogy elutazzon Monacoba, meglátogatni régi szerelmét. Az akció jól sült el, ugyanis Blair belevetette magát Chuck karjába. S bár Monaco hercegnője nem lehet teljesen az övé, így is boldogabb, mint valaha.
Vajon sikerül kiszabadítania a lányt a házasságból? És ami még fontosabb: vajon akkor is működe a kapcsolatuk, ha újra fel kéne vállalniuk egymást?
play-by: ed westwick


dan humphrey
outsiders - - 23 - - The emerging
Teljes név: Daniel Randolph Humphrey
Születési idő, hely: Brooklyn, New York City, 1991. január 14.
A magányos fiú, legalábbis így vésődött be a neve az upper east side-iak közé, pedig már nem is olyan magányos. Bár az írásról lemondott miután első könyve egyszerre volt botrányos és szenzációs, s inkább csajozni kezdett. Talán sosem felejtette el igazi Blairt, de pár hónappal ezelőtt kezdett el találkozgatni egy dúsgazdag nővel Nathasa Riley – Campbelle-lel, aki csupán pár évvel idősebb nála, ám férjnél van.
play-by: penn badgley


vanessa abrams
outsiders - - 23 - - She lost in the deep
Teljes név: Vanessa Abrams
Születési idő, hely: Brooklyn, New York City, 1991. február 19.
Elveszített mindent: szerelmet, barátokat, talán még a tehetségét is, ugyanis felhagyott a filmezéssel, ugyanis jelenleg Londonban él, a testét árulva próbálja megszerezni a napi betevőt. Eközben persze sosem felejtette el szeretni Dant, valamint azt sem, hogy fúrták őt ki Blair-ék. Talán most mégis visszatér New Yorkba, hogy beváltsa bosszúját, de az is lehet, inkább meghúzza magát a londoni piros lámpás negyedben.
play-by: Jessica Szohr


Lily van der woodsen
elit - - 47 - - Rich women and young man?
Teljes név: Lilian Celia Rhodes
Születési idő, hely: Montecito New York City, 1967. augusztus 7.
A lassan 50 éves hölgy, aki még ma is szinte csak harmincnak néz ki és gyönyörű, egészen más mederbe sodorta az életét. Igaz, hogy Eric kirepült a családi vészekből, hogy a saját életét élje, ám a lánya visszatért, hogy boldogítsa őt. Mindez egyáltalán nem zavarta, hiszen hónapokkal ezelőtt viszonyt kezdett egy nála tíz évvel fiatalabb, - természetesen – dúsgazdag férfival, aki csak nem rég költözött New Yorkba. Hogy miért titkolózik annyira Lily a kapcsolatát illetően, s, hogy vajon szereti-e még Rufust, az a jövő titka, de van egy érzésem, hogy hamarosan fény derül rá.
play-by: Kelly Rutherford


Rufus Humphrey
outsiders - - 46 - - He always fights for the love
Teljes név: Rufus Humphrey
Születési idő, hely: Manhattan, New York City, 1968. április 9.
Ő, szegény Rufus. Neki nem alakult olyan jól az élete, mint a gyerekeinek. Fél éve váltak el Lily-vel, mivel már annyit veszekedtek, hogy képtelenek voltak megmaradni egy szobába, s végül Lily volt az, aki kimondta a végszót. Lehet, hogy sosem szűnték meg szeretni a másikat, de valamiért a kapcsolatuk nem működik. Ám most, hogy az a hír járja, Lilynek új hódolója van, ideje felvenni a kesztyűt és ringbe szállni a szeretett nőért.
Manhattan, New York City, 1968. április 9.
Ő, szegény Rufus. Neki nem alakult olyan jól az élete, mint a gyerekeinek. Fél éve váltak el Lily-vel, mivel már annyit veszekedtek, hogy képtelenek voltak megmaradni egy szobába, s végül Lily volt az, aki kimondta a végszót. Lehet, hogy sosem szűnték meg szeretni a másikat, de valamiért a kapcsolatuk nem működik. Ám most, hogy az a hír járja, Lilynek új hódolója van, ideje felvenni a kesztyűt és ringbe szállni a szeretett nőért.
play-by: Matthew Settle


Jenny Humphrey
emering - - 21 - - Fashion dictator
Teljes név: Jennifer Tallulah Humphrey
Születési idő, hely: Brooklyn, New York City, 1993. április 2.
Kicsi J nem szalasztotta el a lehetőségeit. Miután száműzve lett az Upper East sideről gőzerővel vetette bele magát a tervezésbe. És persze amint megtudta, hogy Blair a monacoi levegőt szívja, rögtön visszatért Manhattanbe, s be is ásta magát az egyik divatcéghez, ahol mostanra már egészen magas pozícióba tornázta fel magát. Egy valami hiányzik az életéből: mégpedig a szerelem.
play-by: Taylor Momsen


eric van der woodsen
elite - - 21 - -little Gay brother
Teljes név: Eric Van Der Woodsen
Születési idő, hely: Manhattan, New York City, 1993. szeptember 1.
Eric, miután sikeresen leérettségizett, és befejezte az iskolát, úgy döntött, megpróbál a saját lábára állni, persze nem teljesen. Ugyanis a Spectornál vállalt munkát, ahova Nate volt olyan kedves, és bevitte. Így most egy Upper East sidei luxuslakásban él az amúgy hihetetlenül jóképű párjával. Egyetlen a bökkenő csak, hogy a testvérével egyáltalán nem áll szóba.
play-by: Connor Paolo


TOVÁBBI SOROZATBELI KARAKTEREK
♦ Georgina Sparks ♦ Lola Rhodes ♦ Ivy Dickens ♦ Juliet Sharp ♦ Ben Donovan ♦ Louis Grimaldi ♦ Jack Bass ♦ Bart Bass ♦ Carter Baizen ♦ Nelly Yuki ♦ Anne Archibald ♦ Agnes Andrews ♦ Lord Marcus Beaton ♦ Olivia Burke ♦ Damien Dalgaard ♦ Penelope Shafai ♦ Katie Farkas ♦ Isabel Coates ♦ Hazel Williams ♦ Scott Rosson ♦ William van der Woodsen ♦ Carol Rhodes ♦ Elizabeth Fisher ♦ Gabriel Edwards ♦ Colin Forrester ♦ Raine Thorpe ♦ Russel Thorpe ♦ Eva Coupeau ♦ Poppy Lifton ♦ Dorota Kishlovsky ♦ Vanya ♦ Aaron Rose ♦ Elenor Waldorf ♦ Cyrus Rose ♦ Bree Buckley ♦ Maureen van der Bilt ♦ Tripp van der Bilt ♦ Asher Hornsby ♦ Lady Catherine Beaton ♦ Alison Humphrey ♦ Harold Waldorf ♦ Howard Archibald ♦Anne Archibald ♦ William van der Bilt ♦ Gabriela Abrams ♦ Jordan Steele ♦
BÁR NINCS LEÍRÁS, BÁRMELYIK MEGALKOTHATÓ!
A hozzászólást Serena Van Der Woodsen összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 15, 2012 2:56 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://neweliteambitions.nightforum.net

Admin
Admin
avatar


♦ Kor ♦ : 28
♦ Tartózkodási hely ♦ : New York City, Manhattan
Hozzászólások száma : 40 Csatlakozott : 2012. Aug. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Cannon karakterek   Kedd Aug. 14, 2012 9:36 am
Cannon karakterek

... nem sorozatbaliek...

natasha campbelle
elit - - 18 - - queen n
Teljes név: Nathasa Clemence Campbelle
Születési idő, hely: Anglia, London, 1996. április 21.
Nathasa két éve költözött ide egyenesen Londonból a dúsgazdag apjával, s annak fiatal feleségével. Anyja meghalt, mikor még egészen kislány volt. Igazi méhkirálynő, uralkodásra született, s ezt ki is használja. Ő a Constans Billard trónbitorlója, nem beszélve arról, hogy Nate Archibald barátnője is, ami talán nagyobb sző a gimnazista lányok között, mint bármi. Persze arról sejtése sincsen, hogy az ő szerelmes megcsalta, talán nem is egyszer. A lényeg, hogy minden az övé legyen, ha nem túlzás azt mondani, rosszabb, mint annak idején maga Blair Waldorf.
play-by: nina dobrevtrish baker
elite - - 18- - maid of honour
Teljes név: Patrisha Baker
Születési idő, hely: Manhattan, New York City, 1996. május 27.
A szende külsejű Trish igazi parti arc. Senki el nem képzelné, hogy a szűzies külső alatt milyen vad lány lakozik, csak jól titkolja. Mindig ő szervezi a legjobb bulikat, legdrágább bulikat, és ő az első, aki titokban el is surran egy fiúval. Persze, a látszatot tökéletesen fent tartja, és vlamiért egy pletykát sem hisznek el róla. Hiszen ki gondolná, hogy ez a bájos, szemérmes lány a fél Constance-szal lefeküdt?
play-by: dianna agron


lorie clemons
middle class - - 17 - - ms. i don't care
Teljes név: Lorianne Clemons
Születési idő, hely: California, USA, 1997. január 10.
Lorie egy teljesen külön kategória. Egyáltalán nem érdeklik a hiarerhiák, nem izgatják őt azok a dolgok, amik a legtöbb Constance-os lányt. Nem gazdag családból való, viszont sosem szenvedtek hiányt semmiben. Ezért is olyan fura, hogy az egyben kívülálló, s egyben középosztálybeli lányra felfigyelt az iskola szívtiprója, Cory Fields. Már jó néhány hónapja próbálja becserkészni a lányt, de eddig nem járt sikerrel, pedig nyilvánvaló a tény, hogy Lorie-nak is tetszik a fiú.
play-by: claire holt


Holly Riley
elite - - 26 - - two iron into the fire
Teljes név: Holly Riley - Campbelle
Születési idő, hely: 1989. október 12.
Az újdonsült upper east side-i feleség. Fiatal, gyönyörű, és nem utolsó sorban férjezett. S a jóképű férj, Ryan, aki épp a legszebb férfikorban van, mit sem sejt arról, hogy a felesége fűvel fával megcsalja, vagy legalábbis egy valakivel biztosan.
play-by: amber heard


Ryan Campbelle
elit- - 40 - - captains of industry
Teljes név: Ryan Campbelle
Születési idő, hely: Anglia, London, 1974. május 14.
Két éve költözött ide lányával, s fiatal feleségével. Előtte Londonban élt, de miután rájött, hogy már majdnem az övé az egész város, úgy döntött, ideje tovább állni, s új területeket meghódítani. A leggazdagabb emberek közé sorolható, s mindent saját maga ért el, egyes egyedül.
play-by: johnny depp


Chris Lawrence
elit - - 38 - - lily's secret lover
Teljes név: Christian Lawrence
Születési idő, hely: Florida, USA, 1976. február 30.
Az ifjú titán még a 90-es években költözött át New York City-be. Saját bárja van a belvárosban, és még egy-két hely a külvárosokban. Ő is az Elit tagja, mégis, inkább amolyan csendes, visszahúzódó típus. De lehet, csak mostanában lett az, mióta új barátnőre tett szert, mégpedig Lily van der Woodsen-re. Ő szeretné nyilvánosságra hozni a kapcsolatukat, hogy végre ne kelljen a hotelszobában bujkálniuk, de a nő egyelőre hajthatatlan.
play-by: Peter Facinelli


Cory Fields
elit - - 18 - - the new nate archibald
Teljes név: Croy Fields
Születési idő, hely: 1996. szeptember 20.
A St. Jude’s új Nate Archibald-ja. Ő az, aki után minden lány megfordul, s felsóhajt. Több felé is kacsingat, ám a mostani kiszemeltje Lorie. Azt nem tudjuk, mennyire komolyak a szándékai, hiszen nem mond le a csajozásról, még a nemes cél érdekében sem.
play-by: michael trevino

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://neweliteambitions.nightforum.net
 

Cannon karakterek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Asgard > Mitológiai karakterek
» Batman karakterek
» Ismert Karakterek és Jelmezesek
» Inaktív karakterek listája
» Smallville Karakterek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
new elite ambitions ::  :: Elfogadásra váró / félkész karakterek-